Наши проекти

Партньори

Cotrugli Business School

COTRUGLI Business School е медународно бизнес училище с централен офис в Хърватия и офиси в Сърбия, Люксембург, Словения, Румъния и България.
COTRUGLI предлага няколко специализирани учебни програми по бизнес администрация – MBA program, Executive MBA program, Chief Executive MBA program и Doctor of Business Administration Program. Всички MBA програми имат престижна международна акредитация от Association of MBAs. В допълнение, COTRUGLI Business School е специализирано в предоставянето на персонализирани програми за обучение (in house programs) и отворени програми за обучения (open enrollment programs), както и предоставяне на консултантски услуги. Сътрудничеството с водещи световни експерти, членовете на световни факултети и повече от десет хиляди доволни клиенти са допринесли съществено за утвърждаването на училището като водещо бизнес училище в Югоизточна Европа.

 

 

 

Икономедиа АД

Икономедиа е най-големият издател на бизнес медии в България. В портфолиото й са най-влиятелният седмичник в България вестник Капитал и деловият всекидневник Дневник с най-голямата бизнес секция на българския пазар – “Компании и Финанси”. Икономедиа носи ценностите на своите брандове. Изданията на компанията са насочени към активните хора – и тези, които имат специализиран интерес в икономиката, и тези, които нямат. Защото общото между тях е, че трябва да разполагат с информация, за да вземат правилното решение.

 

 

MazeLabs

MazeLabs е консултатска компания в областта на дигиталните технологии.

 

Leave a Reply